Back to the USA (2015)

Back to the USA (2015)

De tickets zijn geboekt, het (zelfde) appartement is gehuurd, de therapeuten staan klaar en ik tel de dagen af! Eind juli ga ik voor een maand terug naar mijn vrienden van het Shepherd Beyond Therapy programma in Atlanta. Allemaal staan ze klaar en verheugen zich er nu al op om mijn voortgang te zien die ik hier onder leiding van het team van Paul Klaver heb gemaakt. Ik zal ze een poepie laten ruiken. Maar ook daar wil ik weer een stuk sterker van terug komen. Dat ik mer kan met mijn rechterhand en -arm. En misschien wel dat ik voortaan ook langere stukken zonder stok kan en mag lopen.

Ik ben er klaar voor. Dat wordt een hete zomer in Atlanta!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.