Alweer 26 (2015)

Alweer 26 (2015)

De tijd vliegt. Vandaag staat er 26 op mijn teller. De laatste jaren was het hard werken en dat zal ook nog wel een lange tijd zo blijven. Ik ben erg blij dat ik zo ver ben gekomen. Natuurlijk verandert je leven. Eigenlijk elke dag doet dat wel pijn, maar er komt ook weer altijd wat nieuws in de plaats van alles wat anders is geworden. Dat is niet altijd gemakkelijk. Maar ik vecht door. Zoals alle lieve mensen om me heen zeggen, en vooral ook de professoren, de artsen, de therapeuten en de andere jongeren die hetzelfde hebben als ik: er is nog steeds heel veel te winnen. Nog lang. Ook al gaat het met steeds kleinere stapjes en daarom moet je dus eigenlijk nog veel harder werken. Het is het heel erg waard! Ik hoop dat we nog erg lang van elkaar mogen genieten! En mijn doel staat nog steeds: de New York marathon van november 2018!

1 Comment

  1. Cokkie lagendijk

    Hoi Daan. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en fijne feestdagen. Arie en Cokkie

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.