Aftellen voor Atlanta (2015)

Aftellen voor Atlanta (2015)

Het aftellen is begonnen: maandag vlieg ik voor bijna vijf weken naar Atlanta. Terug naar het Shepherd Center voor een intensief opfrisprogramma. Iedereen is er nog: Theresita, Aunie, Thomas en Nancy op Pathways. Zij hebben een programma voor mij klaar staan. Maar ook het hele team van Beyond Therapy verwacht me elke dag voor een paar uur intensieve training.

En dan natuurlijk alle vrienden, zoals Kathy en Rick, Howard, Roline, Thomas, Sarah en Lee, Barrett, Lucius, Gloria, Etta en alle anderen. Ik verheug me zo om weer naar hen toe te gaan. We hebben precies hetzelfde appartement in Post Alexander. En het weer? Hotlanta heeft niet voor niets Hotlanta!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.