Afscheidscadeautje uit Atlanta (2015)

Vanochtend heb ik iedereen heftig verrast! In het Shepherd Center ben ik zes keer de gymzaal op en neer gelopen. In een lekker tempo. Met een riem die vastgehouden werd door Brandon om te voorkomen dat ik zou vallen, maar ik bleef prima in balans. En het bijzondere? Dat ik helemaal zonder krukken liep! Tralalala! Volgens Brandon kan ik over een tijdje – als ik hard blijf trainen – helemaal zonder kruk en band lopen. De marathon van New York? Het komt binnen handbereik!

1 Comment

  1. Frank Voermans

    Impressed by your site and power to go forward.

    Sometimes a serious dip brings you further. And you empower me with your site and videos

    Greetz

    Frank

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.