Afscheid van Gloria (2014)

Afscheid van Gloria (2014)

Het is een beetje moeilijk om afscheid te nemen van de lieve verpleging bij Shepherd Pathways. Gelukkig blijf ik ze wel zien de komende tijd als ik out-patient ben. Gloria en Lucius zijn echt schatten. Met Lucius heb ik altijd veel plezier. Hij neemt me mee uit naar football, naar restaurants op de dinsdag en we spelen samen veel wii. Soms wint hij – dat zijn dan de momenten dat ik hem minder aardig vind (-;

En Gloria? Dat is een schatje. Jammer dat Barrett verliefd op haar is, maar ze is erg leuk, grappig en lief. Maar ook Mira en alle anderen. Schatjes zijn het. Allemaal!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.