Zondagsbrunch in het VUmc (2014)

Hoewel het herstel van de operatie voorspoedig verloopt, is het na zo’n zevende operatie natuurlijk geen pretje. Gelukkig is het infuus ontkoppeld, is het drukverband van mijn hoofd en heb ik nu een gewoon hoofdverband en komt mijn trek in lekkere dingen weer terug. Zondagochtend heb ik van Dominique en papa weer een ouderwets zondags ontbijtje in het ziekenhuis gekregen. Met een roerei met een beetje verse tonijn (van Wiebe) en een lekker croissantje met jam. Smikkelen!

Ik zal waarschijnlijk maandag en dinsdag nog in het VUmc blijven. Zodra ik weet wanneer ik terugga naar mijn nieuwe kamer-alleen in Reade, meld ik het meteen!

1 Comment

  1. Truke Heringa

    Daan wat een goed bericht dat operatie geslaagd is. Hopelijk kun je weer snel naar Reade om snel aan de slag te gaan met je revalidatie. Het lijkt mij heel fijn om dan een eigen kamer te hebben, dan hoef je niet met iedereen rekening te houden.
    Doe je vader en Dominique veel groeten en ik wens je sterkte met je verdere herstel.
    Groeten van Piet-Hein en Truke

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.