Zin in Zinburger (2014)

Zo aan het eind van het jaar kun je wel eens onverklaarbare trek hebben in iets dat je kent. Dat had ik nou in een Zinburger. Een leuke wine & burgerbar in Lenox Center. Daar heb ik een heerlijke kobe burger gegeten (bijna net zo lekker als in de Cheesecake Factory), maar wel in een meer trendy omgeving. Vooraf truffle fries met Parmezaanse kaas en toe… een super cookie die bedekt was onder een gigantische berg slagroom. En laat ik nou net niet van slagroom houden. Maar gelukkig was papa erbij, zodat mijn cookie er schoon onder vandaan kwam (-;

1 Comment

  1. Lieve Daan, Adriaan & Dominique, Gelukkig nieuwjaar! mijn wens voor jullie is over duidelijk. XXXX

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.