Nog een paar nachtjes bijgeboekt in het VUmc (2014)

Ik ben nog even in het VUmc. In elk geval tot maandag 3 maart. Mijn wond lekt nog een heel klein beetje en natuurlijk willen de artsen en ik het zekere voor het onzekere. Daarom wordt de wond op de operatiekamer op donderdagavond opnieuw dichtgemaakt. Volgens de chirurgen ‘een fluitje van een cent’ maar het moet wel gebeuren. Dat verkleind de kans op infecties en dat is dus erg belangrijk.

Het gaat zo goed met me, dat we elk risico – hoe klein ook – uit willen sluiten. Dat is het fijne aan het VUmc. Zij zorgen erg goed voor me en willen me eigenlijk nooit meer terugzien op afdeling 2C als ik er nu vertrek. Ik krijg in het VUmc nu ook elke dag fysiotherapie en logopedie. Het gaat erg goed.

Vorige week dinsdag was ik al even terug naar Reade, maar woensdagochtend bleek mijn wond iets te lekken waardoor ik met de ambulance weer terug naar het VUmc ben gebracht. Daar heb ik nieuwe hechtingen gekregen, een nieuwe helm en weer een heleboel warme aandacht van de lieve verpleegkundigen en artsen daar.

Je begrijpt dat zodra ik goed ben opgeknapt ik weer terug ga naar mijn nieuwe kamer in Reade. Kamer 2.11. Ik wil aan de ene kant nog lekker even uitrusten van de operatie, maar ik sta ook te popelen om weer rustig aan met de revalidatie weer te beginnen. De meeste mensen zeggen dat ik nu al veel beter begin te spreken… Maar als je het zelf wilt horen: kom langs!

4 Comments

 1. Nicole Hoksbergen

  Hoi Daan,

  Ik hoop dat het gelukt is om vandaag terug te keren in Reade. Dat zou betekenen dat de wond goed geneest.
  Ik hoop er het beste van. Hoop dat de privacy goed zal bevallen bij terugkeer. En dan snel weer aan de bak.
  Dag Daan tot schrijfs
  Lieve groet Fam Hoks

 2. Sabine Schroder

  Hoi Daan,
  Wat fijn dat je maandag weer terug gaat naar Reade naar je eigen kamer daar!
  goed te horen dat alles voorspoedig gaat.
  Vanavond was ik bij stal ‘de Dijkhoeve’ in Lisserbroek waar een vriendin van ons haar paard heeft. We hebben daar ook gezellig gegeten en konden vanuit het eetcafé de ruiters en paarden zien rijden.
  het allerbeste voor jou gewenst!
  Tot gauw ziens,
  liefs,
  Sabine

 3. Ellen van der Meulen

  Hoi Daan
  Wat goed van je dat je weer beter kan praten ,
  Het is ook echt te lang geleden dat we even langs kwamen .
  Maar wat begrijp ik uit vorige bericht ,heb je nu een kamer uitzicht Vondelpark .heerlijk man .
  Tot snel knuffel de knuffel

 4. Hanneke Honig

  Hoi Daan,
  Het zal fijn zijn om weer terug te gaan komende maandag, zeker nu je zo’n heerlijke eigen kamer hebt mét uitzicht op het Vondelpark!! Do vertelde me al dat je weer beter praat en ja, ik kom dat gauw zelf beluisteren!! Kunnen we weer even ’n spelletje Memory doen!
  Liefs, Hanneke en Adriaan

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.