Twister in het Shepherd (2015)

Nou nee – niet echt. Het lijkt er wel op, maar ik moet op mijn armen en knieën zitten en dan naar links en naar rechts buigen. Dat is goed als balansoefening. Het is wel hartstikke vermoeiend omdat je dan ook om en om de volle kracht en het volle gewicht op je rechterkant brengt. Maar het gaat wel steeds beter.

Gisteren heb ik trouwens een vol uur door het Shepherd moeten lopen zonder stok. In Nederland deed ik dat ook, maar hier krijg ik een volle bepakking mee. Zowel links als rechts in mijn hand. Grote kussens, koffers… ze nemen me hier wel te grazen. Maar het resultaat is er dan ook naar!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.