Strawberry Field Forever (2007)

Het is toch een beetje heilige grond voor de rechtgeaarde Beatles fan: voor de poorten van Strawberry Field in Liverpool.

1 Comment

  1. Hey Daan, hoe is het met jou lieverd?
    Ik ben heel blij dat het steeds iets beter met je gaat. Ik ben ook heel lang in het ziekenhuis geweest en na een operatie heb ik ook heel veel revalidatie moeten doen. Wat ik ervan geleerd heb is dat je heel erg je best moet doen en dan gaat het snel een heel stuk beter. Het is niet altijd leuk, maar hartstikke belangrijk!
    Ciao lieve Daan en geef een dikke kus aan mijn lieve zus Dominique en aan je vader Adriaan.
    Tot ziens ciao ciao vanuit Toscana. Claudia XXX

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.