Oom Harold en Dana op bezoek (2014)

We hebben familie in Amerika en dat merken we ook! Oom Nand en Sandra waren al vanuit Washington naar Atlanta gekomen om mij te bezoeken en nu kwamen oom Harold en Dana op bezoek. Ze waren erg onder de indruk van mij – en ik van hen want Dana was pas een paar dagen ervoor geopereerd aan haar hart. Zo lief dat ze kwamen. We hebben lekker gegeten in New Orléans stijl in Disneyland. Volgend jaar komen ze naar Nederland, maar voor die tijd ga ik ze zeker nog zien. Ook mijn neef Nandje, die bij CSI Los Angeles werkt. Nandje en Harald heb ik vaak met papa in Los Angeles bezocht. En altijd was het erg leuk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.