Naar Atlanta (2014)

Nog maar even en op donderdag 5 juni vlieg ik met papa naar Atlanta voor mijn verdere revalidatie. Op de site komt dan meer informatie over de mogelijkheden om het skypen en te Facetimen. Maar ook wie er wanneer op bezoek komt. Ik heb er erg veel zin in. Het wordt hard werken, maar dan bereik ik ook wat. Kijk even op het tabblad Amerika bovenaan de pagina. Daar staat alles over mijn aftellen en de voorbereiding.

1 Comment

 1. Anchrit

  Ha Lieve Daan,

  Ik ga even op vakantie en er is zoveel gebeurd! Wat prachtig. Heerlijk dat je naar Amerika gaat, de revalidatie in de klinieken daar worden een succes, en dat harde werken, dat kan jij!

  Ik vond het heel gezellig bij je op bezoek te zijn. Hopelijk lukt het om voor je vertrek naar Atlanta nog even langs te komen!

  Dikke kus,
  Ook voor Dominique en Adriaan!
  X Anchrit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.