Milanese overjas (2003)

Tijdens de vakantie in Ascona ben ik met Dominique en papa in Milaan gaan shoppen. Ik had een nieuwe overjas nodig en waar vind je die als 13-jarige jongen beter dan in de modestad Milaan. Sterker: waar beter dan in de Via Monte Napoleone? Met winkels van Valentino en Armani. Maar gelukkig: ook met een H&M. En die kende ik! Daar heb ik deze groene overjas gescoord. Een jas die ik tot mijn 21ste bijna dagelijks heb gedragen. Toegegeven: de jas werd wel korter omdat ik langer werd. Maar het bleef mijn favoriete topjas! En dat zou nu nog het geval zijn als hij niet gestolen was. Jammer. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.