Lieve berichtjes (2013)

Via deze site heb ik al tientallen lieve reacties gehad. Van vrienden-van-nu maar ook van vrienden-van-vroeger. Van mijn kleuterjuf tot een vriendinnetje uit Engeland. Alle mailtjes die via ‘contact’ worden gestuurd worden door papa uitgeprint en voorgelezen. Ze zitten allemaal in een solide ringmap dat ik ze – hopelijk over een tijdje – allemaal zelf kan beantwoorden. Nu zal papa dat namens mij doen. Als je niet snel een reactie krijgt komt dat dus niet door mij (-;.

Heel erg bedankt en hopelijk tot snel ziens, horens of mails.

XXX Daan

2 Comments

 1. Opa Eijkie en Oma Anne

  Lieve Daan, wij hebben je prachtige site gezien.
  Wij zijn steeds op de hoogte gehouden via Willem Geert Bert en Elma. Maar op deze manier kunnen wij je zelf goed volgen.
  Leuk al die foto`s. Wij komen gauw naar je toe. Tot dan.

 2. Bert en Elma

  Hoi Daan, het is al weer bijna december! Na het gezellige feest van je vader in Peper en Zout hebben wij WG zijn verjaardag gevierd in de Sluyswacht in Amsterdam. Tja zoals je WG kent was het weer op en top geregeld (ha ha). Biertje, wijntje en lekker eten!! Nou ja alleen bitterballen en vlammetjes )-;
  Nu op naar jouw verjaardag de 16e. De dag ervoor gaan we met je vader en Do naar Charles Aznavour. Nou daar kijken wij wel naar uit. Maar natuurlijk vooral ook om jou weer snel te zien!

  XX van ons allemaal.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.