Kathy (2014)

Ik ken ze noig maar heel kort, maar Kathy en haar man Rick zijn de liefste mensen van Atlanta en misschien wel vabn heel Amerika! We hebben een opaar dagen bij hen mogen logeren voordat ik op 9 juni naar het Shepherd ging. Ik heb er lekker geslapen, goed uitgerust, heerlijk gegeten, veel geleerd en een heerlijke schoudermassage gekregen.

Op 9 juni ben ik naar het Shepherd gegaan met Kathy en papa. Ik heb er een mooie kamer voor mezelf alleen. Papa heeft een groot prikbord gekocht zodat de foto’s opgehangen kunnen worden. De mensen hier zijn allemaal erg lief en aardig. Maar het is wel aanpoten. De eerste dag was ik een half uurtje te laat vanwege het verkeer. Maar mooi dat ik dat half uurtje al meteen tussen de middag in moest halen. Elke dag heb ik van 9 uur tot 14:00 uur therapie. Mag ook wel, want ik wil beter leren lopen, mijn rechterarm weer gaan gebruiken en weer beter spreken,. Dat gaat lukken!

En o ja, donderdag komt Dominique naar Atlanta. Kijk er erg naar uit, want papa is misschien best lief, maar niet altijd even handig (-;.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.