Kaasfondue, Dominique en oranje (2014)

Zaterdag werd Oranje derde tijdens het WK. We hebben het met z’n allen gezien en Barrett was helemaal fan. Met een oranje hoed en een oranje stropdas! Gelukkig is Dominique er weer. Ik heb haar erg gemist, maar net na het landen kwam ze langs met een heleboel dingen die ik nodig had. Mijn scheerschuim van het Kruidvat, komijnekaas, een dunne lange broek, veel kaarten van o.a. Toos en Esther, mijn deodorant van Chanel en de nieuwste Playboy uit het abonnement dat ik van mijn Noordwijkse vrienden heb gehad.

Dominique had alles bij zich om een kaasfondue te maken. Dat hebben we geweten. Met Hidde, Lucius, Barrett, Dominique, papa en ik hebben we gesmikkeld. De pan was van Yvonne en die deed het erg goed. Een feestdag waarop ik ook veel op de Wii heb gespeeld. Met bowlen ben ik onverslaanbaar en met een aantal andere behendigheidspelletjes win ik ook vaak. Ik word steeds sneller en scherper. Mag ook wel!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.