Ik kom op tv (2014)

Op 31 maart zijn er in Reade tv-opnamen van mij gemaakt. Ik werk mee aan een groot programma van de Hersenstichting waarmee zij geld hopen op te halen voor meer hersenonderzoek. Dat is natuurlijk een erg goede zaak dus hoefde ik niet lang na te denken om mee te doen. Het was een mooie dag. Met leuke mensen van Omroep Max, vrienden en therapeuten. Zo zijn er opnamen gemaakt in de looprobot, bij logopedie en… fietsend in het Vondelpark. De uitzending is op woensdag 16 april op Nederland I. Kijk je ook?

5 Comments

 1. Leo Busscher

  Maak er wat moois van vanavond Daan.
  Ik weet dat je het kunt.

 2. Teddy

  Hoi Daan, zie ik je net op tv voorbij komen. Aankondiging voor woensdag. Dat is toevallig. Heb nu nachtdienst. Ga woensdag zeker kijken.
  Groetjes vanaf 2C

 3. Jip Post

  Nou lieve Daan, ik zal aan de buis gekluisterd zitten! Nu kan heel Nederland zien hoe knap je bent! Dikke kus, over 11 dagen zie ik jou lekker op tv. Xx

 4. Arie en Cokkie Lagendijk

  Lieve Daan Ik ben een zus van oma Riet en heb je steeds gevolgd. Ook op de verslagen van je wereldreis. Ik vind het geweldig zoals jij je best doet. Ik ga zeker kijken naar de uitzending. Hou je taai. Cokkie Lagendijk

  • Annette Schoorl

   Nou Daan !!!
   Zie ik vandaag ineens je goed geknipte hoofd en je benen in een loopconstructie voorbij komen in een vooraankondiging voor het programma morgenavond !
   Groeten en ik schrijf je nog, liefs van Annette, je voetmasseur van de VU.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.