Ik ben er weer klaar voor! (2013)

Donderdag 14 november ben ik weer begonnen met sporten in Reade. Net als de laatste dag in Leijpark, heb ik gefietst. Niet buiten (dat is nu even te koud en te regenachtig), maar binnen. Rondjes rijden, conditie opbouwen en proberen weer iets meer kracht te krijgen aan mijn rechterkant. Die mis ik nu. Wordt beslist vervolgd!

1 Comment

  1. Dominique Theeuwes

    Wat was ik supertrots op je gisteren!! En je deed het zo waanzinnig goed dat iedereen moeite had om je bij te houden! Kan niet wachten tot de volgende keer en dat papa dan met je meeholt. Wie zal sneller zijn?? XXX Do

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.