Hey Jude (2013)

Zaterdag 16 november. Nevil en Max zijn met papa, Dominique en mij in het Vondelpark. René en Mees zijn net weg. En ineens komt het boven: Hey Jude van The Beatles. Zingen dus en op film. Ik zet wel even mijn helm af – want als een echt artiest ben ik natuurlijk ook best een ietsiepietsie ijdel….

Kijk bij video’s voor een geweldige film!

5 Comments

 1. Reinder Statema

  Hey Daan,
  Het is alweer een paar maanden geleden dat we elkaar voor het laatst zagen in Tilburg. Het is fantastisch om te zien hoe je stapje voor stapje verbetert. Klasse man!
  Ik wist niet dat je zo’n Beatles fan was, maar nu ik dat weet, stel ik voor dat als je zover bent, wij een optreden van Her Majesty gaan meemaken. Toevallig heb ik die groep gisteren avond “ontdekt”.
  Ze speelden de hele lp Abbey Road en het gaf een geweldige kick om dit te ervaren. Het bleken professionele muzikanten te zijn, die tussen de nummers door ook heel interessante verhalen over de Beatles vertelden. Ik kom je binnenkort bezoeken.
  Groet, Reinder

 2. Esther Roord

  Geweldig Daan! Je bent een kei in liedjes, dat blijkt maar weer…..En wat ’n supervertolking van je Favoriete Beatles!I k sta weer paf! XXX Esther

 3. Heb ik hem net gemist..
  Super Daan. Ik ben trots op je!
  X

 4. Evert Santegoeds

  Topversie!

 5. Daan wat kan je lekker uit je dak gaan met hey Jude…!! Geweldig! Top zoals je gaat …

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.