Hard werken in Shepherd (2014)

Het zijn lange dagen die ik in Shepherd maak. ’s Ochtends heel vroeg opstaan, oefenen met wassen en aankleden en dan minstens 5 therapieën per dag. Soms nog meer. Maar het is geen straf (alleen vermoeiend). Ik ben erg blij met wat iedereen hier met mij doet. Ze leggen alles goed uit en begeleiden me super. Er is zelfs al een aantal adviezen uit naar voren gekomen waar ik wat mee kan. Het is heel erg intens en professioneel gericht op mensen vn mijn leeftijd. Ik ben erg blij dat ik bij Shepherd ben. O ja, wil je meer info over Shepherd? Kijk dan op www.shepherd.org of – waar in ben – op www.shepherdpathways.org.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.