Geef om je hersenen (2014)

Kijk allemaal woensdag 16 april naar ‘Geef om je hersenen’.  Een live programma van de Hersenstichting op Nederland 1 (Omroep Max). Het programma begint om 21:15 en ik zit er in! Ik vertel mijn verhaal, maar dat doen ook sommigen van mijn vrienden en mijn papa. In de studio zit ik met Dominique, Charlotte, Martijn, Johan en papa. Ik hoop dat de Hersenstichting heel veel nieuwe donateurs gaat krijgen, want het is hard nodig. Voor meer onderzoek en ook betere behandelingen voor ook jongeren zoals ik. Overigens: een paar goede vrienden en vriendinnen van mij zitten in het belpanel, waaronder ook Esther (-;

3 Comments

 1. Imelda

  Ha Daan!
  Ik heb gekeken naar de uitzending. Erg goed te zien hoe je opknapt, wat een verschil met de tijd dat je bij mij op de afdeling 2C in het VUmc lag!
  Heel veel succes met je revalidatie, je kan het!

  Groet,
  Imelda

 2. Anchrit

  Hi Daan!

  Misschien ken je me nog wel, ik zat op de basisschool bij je in de klas. Zijn elkaar daarna uit het oog verloren, maar we lijken elkaar nu weer tegen te komen. Ik werk bij Omroep MAX en ik kom er nu achter dat je vanavond in geef om je hersenen zit! Ik ben vanavond niet in de studio maar wil je vanaf hier veel succes wensen en ik ben benieuwd naar je verhaal. Heftig, voor zover ik het net heb gelezen.

  Sterkte en Veel liefs,
  Anchrit

 3. Esther R

  Lieve Daan. Ik heb les van een computermuismeester vanavond, zodat ik morgen tijdens het tvgala foutloos zoveel mogelijk donateurs voor de Hersenstichting kan binnen halen! Zo leer ik dankzij jou op mijn oude dag toch weer iets nieuws. Ik verheug me op morgenavond!! Dikke zoen en wat was je gaaf op de fiets vanmiddag!!XX Esther.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.