Een paar wilde dagen (2015)

De afgelopen twee dagen waren heel bijzonder. Niet omdat ik elke dag moest douchen na de therapie (ze hebben me echt in het zweet laten werken bij Shepherd Pathways), maar ook omdat ik twee waanzinnig leuke avonden achter de rug heb.

Donderdag ben ik uit eten gegaan met Kira die ik in Atlanta heb leren kennen. Gezellig in de Cheesecake Factory gegeten en vel verteld over Amsterdam. Misschien komt ze een keer.

Vrijdag ben ik samen met Howard en Roline de hort op gegaan. We hebben gegeten bij Ted’s Montana Grill, maar ook nog heel wat andere plekken bezocht. Dat was supergezellig. Papa en Do zijn ondertussen naar een restaurant-bioscoop gegaan. Daar kun je heerlijk (echt goed) eten tijdens de film. Compleet met een fles wijn.

We hebben afgesproken dat ik daar ook snel naar toe ga. Misschien wel dit weekend.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.