Een kamer alleen (2014)

Wow, dat is eindelijk genieten: ik heb sinds 10 februari een kamer helemaal voor mezelf alleen in Reade. Het is kamer 2:08, de kamer naast mijn oude. Ik heb ook een eigen wc en douche, meer ruimte, meer privacy en een prachtig uitzicht over het Vondelpark. Jammer dat ik de eerste dagen er niet van kan genieten omdat ik voor een paar dagen naar het VUmc moet, maar ik verheug me nu al op mijn terugkeer!

1 Comment

 1. Sabine Schröder

  Hoi Daan
  Wat goed dat de operatie weer achter de rug is!
  Ik bewonder hoe jij je houdt en zo ntzettend flink bent!
  Ik lees nu pas van je nieuwe ‘eigen’ kamer bij Reade; helemaal geweldig is dat! kan niet meer stuk.
  René en ik zijn enorme fans van het Vondelpark, mijn dagelijkse fietsroute, waar de vogeltjes gaan fluiten; het wordt daar heerlijk genieten!
  Tot gauw ziens,
  Liefs/groetjes, ook van René,
  Sabine

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.