Bijna tweeduizend bezoekers! (2013)

Wow, op de eerste dag dat de website van mij live ging hebben al 624 unieke bezoekers daantheeuwes.nl bekeken. Nu, de vierde dag, staat de teller al op totaal 1.850 unieke bezoekers. Unieke bezoekers, want velen zijn meerdere keren op de site geweest omdat er steeds nieuwe berichten en foto’s geplaatst worden. Het is echt een ongelooflijk groot aantal bezoekers. Van vrienden van mij, van Dominique en Adriaan, maar ook veel ‘oude’ bekenden die de weg naar mij weer hebben gevonden en zo op de hoogte kunnen blijven van alle ontwikkelingen. Dank voor alle lieve reacties, alle belangstelling en vooral ook alle briefjes die via de contactpagina aan mij zijn gestuurd. Ze worden allemaal voorgelezen en – ook al kan het soms iets langer duren – iedereen krijgt een reactie van mij via papa.

8 Comments

 1. Elizah Withaar

  Lieve Daan, wat heb je een mooie site! Ik denk dat het een jaar geleden is dat wij elkaar voor het laatst gezien hebben. Samen met papa en mama was ik uiteten bij het Café 1890. Toen wij weg gingen werd mama aan haar arm gepakt en stond je met een brede glimlach aan de bar. Volgens mij moesten wij allebei twee keer kijken voordat wij elkaar herkenden.
  Als je het gezellig vindt kom ik binnenkort bij je langs!
  Dikke kus en veel liefs,
  Elizah

  • Daan Theeuwes

   Hallo Elizah! Ik zou het hartstikke leuk vinden als je een keer langs komt. Kus en liefs terug, X Daan

 2. Marjolein Paardekooper

  Hi Daan, Wat onwijs leuk dat je een eigen site hebt. Ik weet niet of je mij kent (misschien van horen zeggen) maar jou ken ik al heel wat jaren 🙂 Via je vader Adriaan heb ik namelijk altijd heel veel verhalen over je gehoord. Ook heb ik je blogs gevolgd toen je een wereldreis aan het maken was. zo trots als een pauw kwam hij dan altijd even navragen of ik je blogs wel had gelezen. Afijn, ik ben dus Marjolein en ik ken je vader via mijn vader, Gerard. Best raar om iemand te ‘kennen’ die je nog niet in levende lijve hebt ontmoet. In ieder geval stond je voor mij toch zo dichtbij, dat ik er wakker van heb gelegen toen ik van je ongeluk hoorde, heb ik kaarsjes voor je gebrand en voor je gebeden (doe ik anders nooit hoor hihi). Maar mijn hemel, wat heb je iedereen laten schrikken!! En jezelf ook denk ik zo. Goed om te zien dat je daar bent waar je nu bent (dat is al een heel eind!). Mijn vroegste herinnering aan je vader is toen ik als klein meisje in een restaurant zat en hij daar een haan na ging doen… ja echt, een HAAN. Vraag me niet waarom want dat weet ik niet meer. Ik weet alleen nog dat die KUKELEKUUUUUUUUUU echt keihard was en door het hele restaurant ging!! Bij mijn dochter Romy (inmiddels 13) is de herinnering dat ze altijd kangoeroetje gingen spelen. Dat hield in dat je vader haar op de rug nam en als een ‘sierlijke’ kangoeroe door de gangen ging springen. Heel apart gezicht is dat, je vader in kangoeroesprong. Nou ja, zo is een beetje de omgang tussen je vader en mij, altijd lachen gieren brullen. Maar even serieus nu, de manier waarop hij met alles omging (al die onzekerheid in het begin) en nog steeds omgaat (je herstel nu) vind ik echt te gek! Hij praat met zoveel liefde en trots over jou, daar mag iedere ouder wat van leren. Wat een waanzinnige band moeten jullie samen hebben. Daar mogen jullie echt trots op zijn. Wilde ik even kwijt. Nou Daan, ik hoop dat je in stijgende lijn blijft gaan en dat we elkaar ooit nog eens in real life mogen ontmoeten. Hou je taai en ga zo door! Vooral veel blijven zingen!! Is goed voor je en klinkt nog leuk ook! Ik kreeg er in ieder geval een brede glimlach van op mijn gezicht. TAKE CARE! Veel liefs Marjolein

 3. Hanneke Honig

  Wat ’n geweldige site is dit Daan!! Het ziet er allemaal top en heel professioneel uit! Op deze manier kan iedereen die dat wil contact met je zoeken/onderhouden. Ik lees ook dat oude vrienden je hebben ’teruggevonden’, hoe leuk is dát!! Wist niet dat je zo goed kunt zingen!?
  Ik hoop je gauw te kunnen bezoeken op je nieuwe stek.
  Liefs, Hanneke, bij jou misschien beter bekend als Hannie, jaarclub-)vriendinnetje van lieve Do.

 4. Susanna

  Lieve Daan,

  Wat fijn om te zien dat je zo goed vooruit gaat. Ik krijg een lach op mijn gezicht als ik je zo zie zingen, volgens mij vind je dat nog altijd even leuk! Ik kom supersnel langs, wat een heel stuk makkelijker is met de planner op deze site. Mijn complimenten aan de mensen die deze site bijhouden, want ze kennen je zo goed dat het lijkt of je hem zelf bijhoudt! Tot snel en blijf zo doorgaan x

  • Adriaan Theeuwes

   Dank Susanne voor het compliment. Maar ja, wie kent zijn zoon beter dan zijn vader?

 5. Arie en Cokkie Lagendijk

  Geweldig om je te zien zingen. Ga zo door.
  Lieve groeten uit Lisse.

 6. Leo Busscher

  Daan, goedemiddag vanuit Houston Texas. Je weet wel van de de cowboy ex-collega van Do.
  Ik ben niet zo’n computerheld maar ik ga op zoek naar je nieuwe zangdebuut.
  Blij te horen dat je zo lekker vooruit gaat.
  Helaas heb ik je niet bij je op bezoek kunnen komen toen ik in Amsterdam was omdat je toen net aan het verhuizen was.
  Volgende keer beter! Groeten van Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.