Daan en Dominique in Washington (2012)

Twee handen op één buik: Daan en Dominique. In de zomer van 2012 gingen we met papa en Dominique naar Baltimore en Washington. In Washington ook Georgetown bezocht waar ik dolgraag Politcal Sciences wil gaan studeren. Met die Master op zak ben ik dan klaar bij een baan bij de Verenigde Naties. Tijdens diezelfde reis ben ik alleen met papa doorgegaan naar onder andere New York waar ik de universiteit heb bezocht waar ik in augustus 2013 in het exchange programma met de UvA naar toe zou gaan. Alles geregeld. Van woonruimte tot studentenvisa en meer. Die reis – en alles wat we daar samen hebben gedaan – kan niemand ons meer afpakken. Op de foto sta ik samen met Dominique voor het Witte Huis. Daar heb ik nog heel wat keren langs gelopen tijdens looptrainingen. Met mijn Nike Fuel Band – die toen net in de VS te koop was.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.