BBQ met Howard (2015)

Het leuke van ‘wonen’ in Atlanta is niet alleen het mooie weer, maar ook dat elk appartementencomplex waaninnig mooie barbecues heeft. Wij hebben er hier vier, maar Post Alexander is dan ook best groot. Ze staan bij het zwembad en gisteravond hebben we lekker buiten gegeten. Papa was de grillmaster (nou ja: master tussen aanhalingstekens). We hadden verse hamburgers, kababs, biefstukjes en worsten. Howard heeft erg goed ervan gegeten. Ik was halverwege al klaar zal ik maar zeggen.

Gisteren gezwommen en vandaag gaan we weer. Papa aan het werk, maar met Do ga ik weer zwemmen. Op mijn rug gaat het best goed. We gaan in Shepherd verder oefenen zodat ik ook op mijn buik kan zwemmen. Zo worden steeds de grenzen verlegd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.