Amerikaanse oesters (2014)

Donderdag heb ik met Lee en papa lekker oesters gegeten bij het Kimball House in Decatur. Een erg leuk restaurant dat bekend staat om absint, cocktails, wijn en oesters. Nu mag ik de eerste drie niet hebben, dus heb ik me erg tegoed gedaan aan verschillende soorten Amerikaanse oesters. Ik denk dat ik er wel 20 heb gegeten! Heerlijk zijn ze en tijdens het happy hour zijn ze ook nog eens erg betaalbaar. Dan kosten ze maar $ 1,- per stuk!

Ik weet dan ook zeker dat we hier – vroeg op de avond – nog best vaak terug zullen komen. Jammer dat Dominique niet van oesters houdt, maar gelukkig hebben ze ook andere gerechten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.