Amerikaans bezoek (2013)

Dat was nog eens een verrassing: Don en Richard Lowe, de bazen van Franchise Services Inc uit Amerika hebben mij maandagavond 9 december bezocht. Ik ken hen erg goed omdat ik elk jaar met papa naar de Conventie van FSI in Amerika ben gegaan. Het zijn echt goede vrienden van mij geworden. Ze hadden een supergrote poster voor me meegenomen met daarop de tekst ‘Happy Birthday Daan and We Wish You Miracles’. Iedereen van FSI heeft er een persoonlijke boodschap voor me op geschreven. Zo lief! En het mooiste is dat ik ook al uitgenodigd ben voor de Conventie in 2014 in Annaheim CaliforniĆ« (waar je ook Disney World hebt) en ook al voor 2015 in Washington DC. Kijk, dat doet me goed zo vlak voor mijn verjaardag (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.