Merry Christmas (2013)

Ik wil graag iedereen – alle vrienden, familie, artsen, verpleegkundigen, therapeuten, kennissen en alle anderen die mij dierbaar zijn – een waanzinnig mooi Kerstfeest toewensen! Voor mij is het de eerste keer dat ik Kerst niet vier bij mijn familie in Laren, Brabant en Amsterdam, maar wel de laatste keer. Volgend jaar ben ik weer overal bij – daarvoor zal ik zorgen! Het jaar 2013 is anders gelopen dan we allemaal hadden bedacht. Maar gelukkig hebben we veel om naar uit te kijken. Ik wil iedereen dan ook erg bedanken voor alle steun, liefde en vriendschap!

I wish all friends, family, doctors, nurses, therapists and all others who are precious to me a very merry Christmas. For me it will be the first time that I don’t celibrate Christmas with my familiy in Laren, Brabant and Amsterdam – but next year it will be back to normal. That’s a promise! This year was different to everything I had planned. Luckily there is a lot to look forward to. I want to thank all for the great support, love and friendship!

XXX Daan

2 Comments

 1. Sabine Schröder

  Hoi Daan,
  Ik verheug me erg op de voorstelling ‘Elize in de Hollandsche Manege’ om daar zaterdag a.s. samen met jou, Dominique en René naar toe te gaan!
  Het is gelukt om kaarten te bemachtigen op de eerste rij! Tot dan!
  Alvast Happy Xmas!
  liefs,
  Sabine en René

 2. Karin Meurs

  Lieve Daan,
  Dat is dan afgesproken, volgend jaar het Kerstfeest thuis bij je dierbaren.
  Maar weet ook zeker dat jouw dierbaren dit kerstfeest niet van jouw zijde
  zullen wijken. Wens je dan ook gezellige en liefdevolle Kerstdagen toe!
  Dikke kerstzoen, Karin Meurs

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.